Tilausajot

Tilausajokalustoa löytyy laidasta laitaan, niin pienille kuin suurillekin ryhmille!

Meiltä löydät juuri sinun ryhmällesi sopivan kokoisen ja niillä varusteilla olevan turistibussin, jonka haluat. Pienin minibussimme on neljätoistapaikkainen Ford Transit ja siitä suurempia löytyy 44-, 50- ja 57-paikkaiset turistibussit. Lisäksi 51-paikkainen matalalattiabussi, joka mahdollistaa tarvittaessa kahden pyörätuolimatkustajan kuljetuksen, jolloin istuimia on 47. Olemme panostaneet matkustusmukavuuteen, viihtyvyyteen ja toimintavarmuuteen.

Autosta riippuen varusteina on: WC, CD, DVD, koneellinen ilmastointi, erilaisia pöytäryhmiä jne. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja luotettavia tilausajokuljettajia, jotka huolehtivat ryhmäsi hyvinvoinnista ja turvallisuudesta tien päällä sekä kotimaassa, että ulkomailla.

Hoidamme tai autamme tarvittaessa sinua suunnittelemaan oman onnistuneen tilausmatkasi, reittisuunnitelmat, ruokailut, yöpymiset, pääsyliput, opastukset ja kaikki matkallasi tarvittavat oheispalvelut.Harvinaisempana meiltä löytyy mm. 40-paikkainen alkuperäisessä kunnossa oleva Autokorin valmistama Scania B80 vm. 1971. Auto ei ole jokapäiväisessä käytössä, mutta tilattavissa esim. juhla- tai eläkkeellelähtiäiskuljetuksiin.

Pikkubusseihin löytyy myös jarrullinen kuomuperävaunu, mikäli ryhmän matkatavara määrä on suuri tai raskas.